Någon som varit i skånska Tomelilla och mött rövhålet?

19 februari, 2012

På vår sydligast spets av vårt avlånga land ligger SKÅNE.

Någonstans bland gåsa skit / mylla ligger Tomelilla som är mest känt för i nutid Svampabanan där bil/mc tävlingar arrangeras. Sen finns även lekparken Tosselilla dit skånska barnfamiljer vallfärdar under sommar halvåret. Mest kända butiken i detta lilla samhälle är Bo Ohlsson i Tomelilla som är en samlingspunkt för alla köpsugna helg turister. Vill man rulla hatt finns Tingvalla en dansarena som åratal dragit 1000 tals danssugna gäster.

Jag har besökt Tomelilla någon enstaka gång och det är inget man reflekterar över och minns.

Tomelilla kommun skall vara stolta för sin lilla sovande samhälle som andas lite av Österlen.

Men i alla kommuner finns det original och invånare som kommunen igentligen skulle skämmas över, och vilket det även gör i detta fallet jag trampar runt om nu. En herre som sitter och är kung på internet och baktalar såväl människor i sin närhet samt företag som han inte har någon vetskap om. Att han sen sitter och skriver att han fifflar med sin deklaration för att få ut så mycket som möjligt är ju ett tecken på att denna invånare inte har plogat ända fram. När vi började jobba med detta fallet så blev det vår kontakt i Ystad som började nysta i hans utfall på Internet. När de kontaktade som han hade gett sig på fick vi en ganska klar bild av honom och bestämde oss att vi komma hänga denna amöba nått ordentligt så han kommer få stå för som han agerar.

Vi vet att denna mannen följer detta och vi följer han med ljus o lyckta så väl på hans långa resor inom jobbet som på internet, att göra en research av ett fall är alltid lika kul för människor har ALLTID saker de inte vill skall komma upp till ytan. Så gäller det även i detta fallet och vi kommer vrida ut och in på varje liten del av allt gottit vi hittat.

Vi får inte hänga ut privatpersoner med namn eller bilder för det är straffbart och kallas för ärekränkning och just lagen långa arm är vi mycket väl insatt i då vi ventilerar varje fall vi tar upp med Väst Sveriges skickligaste advokat. MEN vi kan lätt offentlig göra våra offer utan bilder och namn, det tar några veckor längre för att få ortens befolkning att fatta vem det är än om vi skulle göra ett lagbrott. Men åt er kommer vi ALLTID ändå.

Vissa människor inser ganska snabbt när de agerat på ett fel sätt på vårt stora www och slutar för normala människor har empati i kropp och vet vad som är rätt och fel. Sen finns det tyvärr som har denna allvarliga defekt och saknar detta och fallet Tomelilla 10:2 är av denna kaliber.

Följer man hans framfart på internet i form av IP nummer och anonyma e-mail adresser så kan vi hänföra han till de 3 anmälarna som ville att vi skulle ta oss en närmare titt. Att radera en sak från en hårdisk sätter alltid sina fragment och kan ALLTID återskapas ungefär som de du hoppar på och försöker svartmåla.

Uppföljning kommer men ett hett tips till dig är att www.dold.se hjälper inte nuförtiden för din IP loggas ifrån dig till dem samt din betal transaktion ligger regsitrerad och visa sig vara mycket lätt att ta del av. Är man 44år 2012 så skall en sådan medborgare inte få agera som han gör utan att grannar/vänner/arbete får redan på att rövhållet bor i utkanten av gåsaköpingen Tomelilla

Entry Filed under: Okategoriserade. Posted in  Okategoriserade .Leave a comment

Required

Required, hidden

« Tillbaka till textkommentarer

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

februari 2016
m ti o to f l s
« Feb    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29  

Most Recent Posts